UFWDA Community Forum
Welcome, Guest. Please login or register.
July 30, 2014, 02:02:59 am

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
Download the membership application and join UFWDA. Your membership will help fund UFWDA activities towards keeping trails open.
Read more...
14,013 Posts in 3,224 Topics by 971 Members
Latest Member: onejsmith
* Home Help Search Calendar Login Register
UFWDA Community Forum  |  Administrative Forums  |  Suggestion Box  |  Topic: Link not working « previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Link not working  (Read 7461 times)
Keith Holman
Middle Atlantic Four Wheel Drive Association
ghost

Offline Offline

Posts: 168


WWW
« on: November 18, 2009, 09:42:12 pm »

On the www.ufwda.org page, the "subscribe to e-news" link takes you to the forums, rather than a place to subscribe.
Logged

What are you supposed to do when you see an "endangered" animal eating an "endangered" plant?
--------
Middle Atlantic Four Wheel Drive Association
Todd Ockert
ghost

Offline Offline

Posts: 1,793



WWW
« Reply #1 on: November 18, 2009, 11:09:34 pm »

Keith

Thanks for the info.
We will get with Milt to fix it.

Todd
Logged

UFWDA Member #14102
Member of Cal4Wheel, Hanford Trail Busters, Rubicon 4WDA
www.accessarmy.com
admin
Administrator
ghost

Offline Offline

Posts: 77


« Reply #2 on: November 19, 2009, 10:08:20 am »

Can you tell me on what page this link appears? The link at the top of the home page appears to be correct...

-Milt

Logged
Keith Holman
Middle Atlantic Four Wheel Drive Association
ghost

Offline Offline

Posts: 168


WWW
« Reply #3 on: November 21, 2009, 08:23:29 am »

It appears correctly from each of three different machines/browsers where I have tried it now. Blame it on wetware, I guess. Thanks for looking into it.
Logged

What are you supposed to do when you see an "endangered" animal eating an "endangered" plant?
--------
Middle Atlantic Four Wheel Drive Association
Pages: [1] Go Up Print 
UFWDA Community Forum  |  Administrative Forums  |  Suggestion Box  |  Topic: Link not working « previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!